Boom op een voetstuk?!?

Boom op een voetstuk?!?


Het moet toch niet gekker worden! Staat er langs de weg een boom. Geloof me, daar staat er behoorlijk veel van. Maar deze was bijzonder. Hij viel namelijk meteen heel erg op. De boom stond namelijk op een voetstuk! Letterlijk. Er is een vierkant blok gemetseld, van heel veel keien en daarop staat pontificaal de boom. Middenin. Wat is er nu zo speciaal aan de boom, dat hij daarvoor zo hoog moest komen te staan? Is het een speciaal soort? Was de boom van de geplante bomen misschien nummer 1 miljoen? Op de terugweg zocht ik er nog maar weer eens naar om te kijken of ik er iets bijzonders aan zou kunnen zien vanaf deze kant. Nee. Ik kreeg echter wel meteen een glimlach op mijn gezicht toen ik hem in de gaten kreeg. Hoe leuk kon dit zijn… Niets voetstuk. Niets speciaals. De boom staat er gewoon náást! Het blijkt, dat het een metselwerkje is van de mijlaanduidingen, waarvan de stenen of metalen aanduiding is verdwenen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


CAPTCHA Image
Reload Image

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.