Boeket ónder water!

Boeket ónder water!

DSC04030     DSC04031
Ik had het een keer bij iemand gezien en was ervan overtuigd, dat ik het ook eens zou proberen te maken. Maar van uitstel… Altijd drukker met andere dingen. “Het advies van de dokter” van gisteren heb ik echter goed in mijn oren geknoopt. Rustig aan doen de komende tijd, voor een beter en sneller herstel. Ik had de boodschappen gehaald uit Oude Pekela en ben toen even doorgereden naar Action. Daar heb ik de “ingrediënten” gekocht. De bloemetjes en binddraad. De rest had ik wel: een grote vaas en water… Na het “rustig” opruimen van de boodschappen ben ik begonnen. Eerst een geschikte vaas uitgezocht en die gevuld met water. Toen een paar steentjes uit de tuin gehaald. Die, aan de ene kant van het binddraad vastgemaakt en aan de andere kant het bloemetje. En voorzichtig in het water laten zakken. Ha! Hij drijft nog: steentje niet zwaar genoeg. Nieuwe, zwaardere opgehaald en nogmaals geprobeerd. Ja, hij zinkt. Toen de anderen op andere afstanden ook vastgebonden aan de steentjes en laten zinken. Ben er best wel tevreden mee. Vooral als het licht erop schijnt is het leuk om te zien. Toch nog een ander plekje opzoeken, maar mijn missie is in ieder geval geslaagd: rustig aan gedaan en eindelijk maar toch weer eens lekker creatief geweest.
DSC04032      DSC04033

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta