Blokhut “dart-klaar”!

Blokhut “dart-klaar”!

DSCN3522 (2)      DSCN3523 (2)
Ken je dat gevoel? Opstaan en totaal geen zin hebben aan wat dan ook? Nou, dat had ik vanochtend. Jig! Maar om er aan toe te geven is niets voor mij, dan voel ik me lui. En daarom was ik maar meteen begonnen met het schoonmaken van de douchecabine. En toen was het hek van de dam: de grote kast die tijdelijk weer in de badkamer stond moest er uit. Maar waar moet die dan heen? Na een poosje hierover te hebben nagedacht had ik het: “Naar de blokhut! Samen met “zijn tweelingbroer”, die nu nog in de slaapkamer staat!” Dat zou veel beter lijken, dan de grote boekenkasten die er nu staan.
DSCN3526 (2)      DSCN3529
De kasten had ik ook heel snel leeg en in de hal gezet. Een ander kastje weer in de badkamer gezet en alles schoongemaakt. Daarna kon ik pas met de uitdaging van de blokhut aan de slag. Ook daar kasten leeggemaakt. Die maar meteen (met de kruiwagen) onder de carport gezet. De boel schoongemaakt en de hoge kasten uit de hal hierheen gehaald. Ook weer met de kruiwagen. Eitje! En alles heeft weer een plekje gekregen. De indeling is nu zó, dat Heiko er met gemak én in alle rust kan darten. Dat wou hij graag. Moet hij nog wel even zélf het bord ophangen. En mijn gevoel van “geen zin”… helemaal weg!
DSCN3532 (2)     DSCN3531 (2)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta