Bloemen voor het bruidspaar

Bloemen voor het bruidspaar

DSCN3681 DSCN3679 DSC06499
Vanochtend had Heiko al in alle vroegte een vlag opgehangen met een aantal ballonnen. De koffie stond klaar en op het blad stond een schitterend boeket bloemen. Die had hij de avond ervoor al verstopt. Ook kreeg ik een mooie kaart met een hele lieve tekst. Daar was ik niet alleen heel erg blij mee, maar ik was ook volledig overrompeld. Ook van de vlag trouwens, die had ik helemáál niet verwacht. “Ik kon geen slingers vinden…” Wat lief, om zoveel moeite te doen! Om het moment niet te “bederven” gaf ik Heiko mijn gedicht toen hij rond één uur thuis kwam. Daar was hij op zijn beurt weer door verrast. “Wanneer heb je dit gemaakt?” Dat was al enkele dagen geleden al. Door het gedicht nu pas aan hem te geven hadden we beide “ons moment” op deze toch wel bijzondere dag. Per post kwamen nog een aantal kaartjes met felicitaties en toen we uit Emmen kwamen stond er een boeket bij de achterdeur. Hadden Brigitte en Tonnie ons laten bezorgen. Hoe lief allemaal! Heel erg bedankt. We gaan nog een poosje door!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta