Björkhaga geeft problemen

Björkhaga geeft problemen

 
Heiko trotseerde gisteren de regen, om de leidingen van de dakgoot om te leiden. Nou, ik ging met dat weer beslist niet naar buiten hoor. Niet dat het zó hard regende, maar het was een regentje die je lekker nat maakte, terwijl het ook nog eens behoorlijk fris was. Als góed excuus kon in aanbrengen, dat ik onderdak nog een paar klusjes af te maken had. Het bord met de naam van het huis lag immers nog op mij te wachten. De letters konden wel een tweede laagje wit gebruiken en dat was zichtbaar geen overbodige luxe. De verf was schijnbaar zo in het hout getrokken, dat het beige leek. Alleen hoe ik ook mijn best deed: ik bleef niet binnen de lijntjes. Omdat het grijze daarmee óók weer moest kon ik meer gaan “kliederen”. En dat deed ik dan ook naar hartenlust! Een paar uurtjes later pakte ik de pot met grijze verf weer en de kwast, die ik al eerder had gebruikt. Dit zou toch echt de laatste keer zijn, dat ik met dit bord aan het verven zou gaan hoor. En het ging zoals ik had gehoopt! Geen lopers of vlekken meer: mij meer dan naar de zin! Nu Heiko even lief aankijken…
   

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


CAPTCHA Image
Reload Image

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.