Binnenkort aan de cannabis

Binnenkort aan de cannabis


Een paar weken geleden kreeg ik van Geert en Froukje een vraagje. Niet zomaar eentje. Het zou mijn leven wel eens totaal kunnen veranderen! Een kennis van ze had namelijk heel veel baadt bij cannabidiol. Het is een niet psychoactieve cannabinoïde, welke voorkomt in de cannabis sativa, hennepplant. Vraag me niet precies wat het is en waar het allemaal voor bedoeld is. Een bijwerking van dit product was (en daar ging het ze om) pijnbestrijding. Met name chronische pijnen en reumatische aandoeningen. Toen werd meteen aan mij gedacht en werd mij dan ook direct gevraagd of ze deze capsules moesten bestellen. Nog niet zo lang geleden had ik wietolie geprobeerd. Om dezelfde reden maar dat hielp niet. Met enige aarzeling heb ik wel toegezegd en in augustus gaan we ze halen. Ik kreeg onlangs bericht dat het product bij ze is ontvangen. Wie weet verzacht dit de pijn wél. Is het niet heel lief dat Geert en Froukje zo om mij denken?

2 gedachten over “Binnenkort aan de cannabis

 1. He Joke,
  Heel graag gedaan hoor, we hopen dat het gaat werken bij jou.
  Wij hebben de capsules van 5 mg voor je gekocht maar ze zijn er nog zwaarder…….
  Als iemand met pijn moet leven en er zou een middel zijn dat helpt …..dan geef je de tip met liefde door.
  Groetjes vanuit een heel warm Hoogezand,
  Geert en Froukje Mellens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Översätta