Bijzonder WhatsApp berichtjes

Bijzonder WhatsApp berichtjes


Een van de afgelopen dagen was ik aan het “Appen” met mijn neef Sietse. Dat doen we geregeld en daarmee was er niets vreemd aan de berichten. We hebben het dan over het weer, gezondheid, werk, vakantie, familie… noem het maar op. Tussen de berichtjes met Sietse door stuurde ik ook even een berichtje naar mijn tante Heiltje. Zij belt liever even, bijna wekelijks, maar dit keer stuurde ze een berichtje terug. Hmmm… meteen kijken want dat maakte mij natuurlijk nieuwsgie… positief belangstellend. Stuurde ze me een foto van Sietse! En even later krijg ik van Sietse een berichtje met een foto van tante Heiltje! Zaten die twee samen bij mijn tante. Ik heb even smakelijk gelachen om die twee grapjassen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image