Bericht over Pantro

Bericht over Pantro

 
Net terwijl ik aan onze viervoeter denk komt er een signaaltje uit mijn mobiele telefoon. Het is een Messenger berichtje van Wiveca. Van degene die op Pantro past. Ze stuurt ons een paar foto´s van hem. Eentje daar ligt hij achter in de auto en eentje van hem samen met Lasse. Ze zijn vandaag naar zee gereden en Pantro ging mee. We lezen dat het prima gaat en dat onze vriend heel rustig en gehoorzaam is. Al eerder deze week had ik ook een paar foto´s gekregen. Hij had toen het restje van een ijsje gehad en sliep daarna heerlijk bij ze in de kamer. Zo´n beetje op haar voeten. Wat een goed gevoel krijg je dan over je. We hadden Pantro niet een groter plezier kunnen doen met dit logeeradres. En zo genieten we allemaal van deze vakantie. Uiteraard mis ik hem behoorlijk. Hij is immers altijd bij me. Waar ik ga is Pantro ook. We halen deze tijd straks wel weer in. Dit is prima!
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image