Ben ik iets vergeten?

Ben ik iets vergeten?


Gisteren verder gegaan met de trapopgang. Na alle perikelen van de Kerstmarkten en Kerstverlichting moest er (naar mijn mening) wel weer eens gewerkt worden! En omdat de trapopgang nog niet klaar is was het logisch om hiermee verder te gaan. De traptreden moeten immers nog van die groene kleur af. In feite best wel jammer. Niet om die “vieze” kleur, dat had de eerste dag weg mogen zijn. Maar die vinyl die erop ligt. Dat is nog goed en waarschijnlijk meer slijtvast dan de verf die ik er nu op ga smeren. De tijd zal het leren. Om niet verplicht de rest van de dag beneden te moeten blijven, heb ik de treden om en om geverfd. Met het nemen van grote stappen kunnen we zo wél boven komen. Mocht dat nodig zijn. De treden heb ik twee keer geverfd en ik ben er tevreden over. Het lijkt al weer stukken anders. Het verven ging ook lekker. Nou had ik er dit keer ook Kerstmuziek bij, via mijn mobiele telefoon. Sfeertje! Toch heb ik het gevoel dat ik iets “vergeten” ben…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta