Begin behangen slaapkamer

Begin behangen slaapkamer


Heiko had eerder deze week het plafond van onze (toekomstige) slaapkamer al gesausd, ik had de radiatoren geverfd en daarmee kon ik eindelijk beginnen te behangen. De eerste behangklus van de velen. Maar niet getreurd: ik vind het fantastisch werk. Het vorig jaar had ik voor het eerst in mijn leven behangen en dat ging zo mooi, dat ik er al de hele tijd, hier in Ödarp, naar uit gekeken had. Eerst andere dingen afmaken (kastjes keuken in elkaar zetten enzovoort…) en dan pas met nieuwe beginnen. En dat was vanmiddag. Alle materialen had ik klaargezet, zodat ik in één keer door kon gaan. Nee, het is me niet gelukt om de hele kamer te behangen. In beide soorten behang zat een patroon en dat is nu eenmaal een beetje “vervelender” om te plakken. Voor de rest: dik tevreden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta