Beetje “bunker” ingepakt

Beetje “bunker” ingepakt

      
Tegen sommige dingen kun je enorm op zien. Zo had ik al wel besloten om gisteren te beginnen met het inpakken van vazen bloempotten, maar dat ik er nou zín in had… Nee! Maar: als je het begin niet maakt, krijg je het einde ook niet. Wijze woorden die ik me nog kan herinneren van mijn opa. Dus met volle tegenzin de kast leeggehaald en alles uitgestald. Daarmee kreeg ik immer overzicht van de inhoud. Op het moment dat alles er stond even iets anders gedaan en dat had ik waarschijnlijk beter niet kunnen doen. Toen ik terug moest nam ik eerst even een kopje koffie: moed indrinken? En daarna ging ik dan toch écht weer naar de bunker. Alleen toen ik alles zag staan werd ik bijna een beetje misselijk: ik had totaal geen zin. Ik heb me dan ook maar omgedraaid. Vanmiddag had ik alle moed weer verzameld en ben ik toch aan het inpakken gegaan. Ach en achteraf viel het ook nog wel weer mee… Gelukkig zitten alle vazen en potten netjes in papier in de grote stevige kratten. Hopelijk zijn ze goed genoeg ingepakt en zijn ze nog heel als we ze later weer uitpakken. We zullen zien. Ik heb in ieder geval goed mijn best gedaan: in twee etappes nog wel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta