BankID is snel(ler)!

BankID is snel(ler)!


Voor de eerste keer, nadat ik BankID heb gekregen, moest ik iets betalen. Even kijken hoe dit werkt. Want nieuwe dingen moet je immers leren. Op dat moment zat ik op de website van de aanbieder. Alle gegevens waren ingevoerd en ik kon naar “betalen”. Tot zover niets nieuws. Dat heb ik al wel “eens” vaker gedaan… Toen moest ik aangeven bij welke bank ik een rekeningnummer heb. Ook niets nieuws. Ook niet vergeleken met Nederland. Maar daarna ging het anders. Ik moest me inloggen bij BankID en deze staat op mijn mobiele telefoon. Dat gedaan en toen was de nota al betaald! Dát is nog eens snel! Je hoeft je dus niet meer in te loggen bij de bank en dan allerlei gegevens intoetsen. Weer iets geleerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta