BankID en Internetbankieren geregeld

BankID en Internetbankieren geregeld


Vanmiddag was het dan ook voor mij eindelijk zover: we konden bij de Handelsbanken mijn BankID regelen. Het is vergelijkbaar met de Nederlandse DigiD. Je kunt je bij diverse instanties inloggen en persoonlijke informatie opvragen. Maar ook gebruik maken van bijvoorbeeld Internetbankieren.  Op elk gewenst moment kun je je rekeningen inzien en dat is soms heel handig. In ons geval was het meteen al te gebruiken. Toen ik me namelijk inlogde op onze bank, je moet het tenslotte wel even uitproberen toch, zag ik dat het saldo van de lopende rekening “magertjes” was. Door alle aankopen voor het huis gaat het snel… Meteen kon ik geld overboeken van de spaarrekening. Mooi hoor. Verder kun je er nog veel meer mee, maar dat zullen we in de loop van de komende tijd vast ontdekken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta