Banken monteren en… zitten!

Banken monteren en… zitten!


Eindelijk! De kamer is zover klaar, dat we de banken kunnen uitpakken. Dat wilden we gisteravond nog doen, maar we waren verstandig! Nu houden we ons niet meer in en maken de grote dozen open. Ze hebben hier sinds 31 augustus in de kamer gestaan. Een paar keer moesten we met ze aan de sjouw omdat ze in de weg stonden. Dat is nu verleden tijd: we zetten ze in elkaar! Dat betekent ook, dat we vanavond voor de eerste keer “fatsoenlijk” kunnen zitten. Althans niet meer op de keukenstoelen. Wat een fantastisch vooruitzicht! Nadat de hoezen van de banken nog waren gestreken hebben we de tafeltjes van beneden gehaald, zodat we het een beetje meer kunnen aankleden. “Wat een verschil!”

2 gedachten over “Banken monteren en… zitten!

 1. Hallo Heiko en Joke,
  Wat een prachtige vorderingen maken jullie en beet bij beetje wordt alles, in overigens een moord tempo!!!, steeds mooier en meer en meer jullie warme, sfeervolle en heerlijke woonparadijs!
  Nu ook lekker even onderuit op de nieuwe bank, om te genieten van jullie prestaties en waarschijnlijk alweer nieuwe planning en plannen te smeden.
  Ook erg fijn te lezen dat Heiko het zo naar zijn zin heeft bij het 55+ klusbedrijf, samen nieuwe mensen/buren leren kennen en op die manier jullie netwerk uitbreiden.
  Heel veel succes en plezier, wij genieten ondertussen van jullie leuke/mooie verhalen en foto’s.

  Hartelijke groeten,
  Riks en Phaedra

  1. Lieve Riks en Phaedra!
   Heel erg bedankt voor de mooie woorden! We zijn blij te lezen, dat jullie het (net als wij) o.a. sfeervol vinden. En voor wat betreft de website: we gaan nog even door!
   Liefs vanuit Ödarp,
   Heiko en Joke!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta