Bakken voor NL!

Bakken voor NL!

 
Omdat sommige mensen niet naar Zweden kunnen of durven komen, moet je Zweden naar hen toe brengen! Of niet dan? Laat in de ochtend kreeg ik het op de heupen: ik ga aan het bakken voor Nederland. En dan met name voor Heiko´s ouders. Die kijken elke dag op onze website en zien dan al het lekkers wat we hier maken én eten letterlijk aan hun neus voorbij gaan. Maar niet lang meer! Alle ingrediënten waren in huis en daarmee kon het feestje beginnen: vier soorten Zweedse koeken zijn er gemaakt en een walnotentaart. Die laatste is overigens niet voor hun maar voor Geert en Froukje. Die had ik deze taart al een poosje geleden beloofd en die belofte maak ik de volgende week waar. Één soort staat niet op de foto, omdat die nog niet klaar was. Die moest afkoelen en stond nog in de koelkast… Al met al een paar hele leuke uurtjes beleefd, met tussendoor een vervelend klusje: alles moest tussentijds worden afgewassen want anders had ik geen materialen genoeg… Zal mij eens benieuwen hoe ze de Zweedse lekkernijen vinden!
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image