Badderen in de schuur!?!

Badderen in de schuur!?!

bad 1      bad 2
Gisteren was het zover: ik mocht het ligbad en de wastafel ophalen. “Even” op en neer naar Assen. Mét aanhanger. Geen probleem. Dát niet. Als er nu maar “sterke kerels” zijn, die mij even kunnen helpen tillen. Rond half elf was ik aan de Havenkade. Niet eens zo druk als ik had verwacht. Er waren heel veel kavels in deze veiling en daarom had ik het idee, dat het wel eens héél druk zou kunnen zijn. Mijn geluk, want nu waren er een aantal heren die tijd hadden én bereid waren me te helpen. Super! En voordat ik er erg in had, hadden ze alles keurig op de aanhanger. ‘s Avonds hebben we het ligbad en de wasbak in de schuur gebracht. Toen we daar bij stonden te kijken, hadden we beide zoiets van “Och, even badderen zou wel leuk zijn!” Hoe lang het gaat duren voordat we beginnen met deze klus? Eerst de keuken aanpakken. Of toch maar de badkamer???
bad 3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta