Meer voordelen dan nadelen!

Meer voordelen dan nadelen!

DSC05605   DSC05603   DSC05604
“Ieder nadeel heeft zijn voordeel!” Deze gezegde kwam weer uit. Hoezo? De kasten uit de blokhut waren zó snel verkocht waren, dat we hals-over-kop de boel moesten opruimen. Het “nadeel” was dus het opruimen. Maar dan kom je ook weer een heleboel dingetjes tegen, waarvan je niet (meer) wist, dat je ze nog had. Zo ook een “attachékoffer”, die ik een aantal jaren geleden had gekocht bij een lederwinkel in Winschoten. Die heb ik veel gebruikt naar mijn relaties, maar daar gebruik ik nu een andere tas voor. Vanochtend had ik (weer) een gesprek met een potentiele vrijwilliger voor Humanitas. En toen ik mijn (andere) tas pakte, dacht ik ineens aan de tas uit de blokhut. Die zou ik heel goed voor Humanitas – Robinia kunnen gebruiken. Die ziet er netter en representatiever uit. En daarom direct daad bij het woord gevoegd: tas leeg, achter in de auto gelegd (kan dienst doen als boodschappentas), tas uit blokhut gehaald en deze gevuld. Netjes! Weer iets heel anders: en dat is dan weer mijn “voordeel”!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta