Åtta “los” buiten

Åtta “los” buiten

 
Vandaag de grote dag: Åtta mag weer naar buiten en dit keer zónder tuigje. We hebben meerdere keren samen in de tuin gelopen en nu mag hij het alleen proberen. Hij is immers heel lekker rustig ín huis en dat zou een teken moeten zijn, dat hij ook klaar is voor buiten. We lopen ook nu samen naar buiten. Volgens mij denkt hij nog even, dat hij nog steeds aan het tuigje zit. Dan krijgt hij het door en loopt voor me aan bijna dezelfde route: eerst even naar de oprit en dan terug. Achter het huis langs, naar het zitje. Dan bij het houtstekje langs, naar de zijkant van de schuur. Voor de schuur langs en dan gaat hij ineens het bos in. Ik kijk hem nog lang na en als ik zijn naam zeg geeft hij “antwoord”. Dan hoor ik hem niet meer… Hij is te ver het bos in… Als ik drie (!) minuten later hem weer roep komt hij al miauwend het bos weer uit en komt meteen bij mij. Puh! Die herkent gelukkig mijn stem en weet mij weer te vinden. Nu loop ik achter hem aan naar de voorkant van het huis. Gelukkig gaat hij niet het gras op en blijft hij dicht bij het huis. Nog even onder de veranda en dan gaat hij weer de tuin in. Ik moet hem laten gaan… mijn kleine jongen wordt groot…
  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta