Appeltaart met initialen!

Appeltaart met initialen!

20160506_154321_resized      20160506_173930_resized
Gert is gék op zelfgebakken appeltaart. Tijdens de verjaardag van Heiko liet ik hem kiezen tussen twee soorten gebak en toen vertelde hij dat (weer). Ik beloofde hem toen, er een voor hem te bakken voor zijn verjaardag. Maar dat is pas 26 juni! Vanavond gaan we op bezoek bij Gert en Elise en daarom koos ik ervoor, om ze te verrassen mét een zelfgebakken appeltaart! Moest ik wel nog even een paar ingrediënten in huis halen. Dacht dat ik alles wel in huis had, maar dat viel gisteravond heel erg tegen. Omdat vandaag het bezoekje aan de opticien en het bezoek van Heiko’s vader op het programma stonden, zou ik gisteravond al even aan het bakken: tegenvaller… Vanmiddag, nadat Heiko’s vader naar huis was gegaan (het was hem te warm om verder te werken) aan de slag. Voor de verandering had ik bovenop het “vlechtwerk” de letters “D L” gemaakt. Ja, van Daan Luca! Onze kleinzoon. De letters waren na het bakken nog goed te zien, dus dat gedeelte was gelukt. Zal de smaak ook goed zijn? Kan natuurlijk niet even een stukje proeven. Lijkt zo raar, wanneer je een taart aan iemand geeft en er mist een puntje…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta