App niet geschikt

App niet geschikt

windows
Op de nieuwe mobiele telefoon moeten alle applicaties weer komen te staan, die ook op de oude stonden. Nee, niet allemaal. Wat dat betreft is het wel eens goed om een nieuwe mobiel aan te schaffen. Kun je eens de grote schoonmaak houden. Een paar apps werden niet of nauwelijks gebruikt en daarmee kwamen ze voor mij te vervallen. Niet weer op de nieuwe installeren. Ballast. Wat er zeker weer op moest was die van de Zweedse Handelsbanken. Zeer handig. Je weet dan wat de mutaties op de rekening zijn (geweest) en wat het saldo is. Net als bij de Nederlandse banken. Maar wat ik ook probeerde: het lukte mij niet. Hun website erbij en daar gezocht naar iets wat ik fout zou kunnen doen. Mezelf daar maar eens ingelogd om op zoek te gaan naar informatie. Na heel veel pogingen en het uitproberen van heel veel manieren, heb ik het uiteindelijk opgegeven. Dan maar bellen met hun helpdesk. Toen ik verbinding kreeg werd mij meteen gevraagd of ik hulp wou in de Engelse spraak. Ja, doe maar. Anders duurt het gesprek zo lang (elke keer woordenboek erbij om de woorden te vertalen…). Ehhh… deze mevrouw sprak slechter Engels, dan ik Zweeds! Op den duur begrepen we elkaar wel hoor en ze gaf mij vele handvaten, maar niets hielp en de app werkte nog steeds niet. Ik moest een Zweedse “personnummer” hebben om te kunnen inloggen. Dat was op de andere mobiel niet het geval. Toen ging ze maar eens navraag doen bij een “technische” collega. Na anderhalf uur aan de telefoon te zijn geweest, meldde ze me tenslotte, dat de app niet werkte op de Windows Phone…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta