Android wordt Windows

Android wordt Windows

imagesL2AXI9PK
Een poosje geleden was ik gevallen: met mijn mobiel in de hand. Kapot. Eerst leek de schade wel mee te vallen, want alles deed het nog. Flinke barsten in het glas, maar gebruiken kon ik hem wel. De bovenste laag was namelijk nog heel. Helaas ging het op den duur toch verder stuk en viel het werken met de mobiel erg tegen! Daarom besloten over te gaan op een nieuw toestel. In ieder geval moest het een grotere zijn dan die ik had en een die iets dikker was. Niet alleen goed voor grotere letters, maar ook voor de houvast. Een goeie uitgezocht en dit keer is het een Windows Phone geworden. Maar dat is wel even wennen. Windows is een besturingssysteem ontwikkeld door Microsoft, ook bekend van het Windows besturingssysteem voor computers en laptops. Telefoons die dit besturingssysteem gebruiken sluiten dan ook erg goed aan bij Windows-computers. En dat leek me wel iets. Morgen zal ik wel zoet zijn met het “installeren” van de nieuwe telefoon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta