Alles staat klaar!

Alles staat klaar!

wp_20161110_17_30_51_pro      wp_20161110_17_30_56_pro
Zondag hadden we het weer over het schilderen. Dat dat er maar steeds niet van komt. Elke keer stel ik het uit. Al het “andere” zal af, voordat ik mijn penseel pak. Het is toch ook niet eerlijk tegenover Heiko: die is druk aan het werk en ik ga voor “mijn lol” aan het schilderen. Dát moest ik heel snel uit mijn hoofd zetten. Zo moest ik dat niet zien. Oké. Daarom gisteren alle benodigdheden uit de blokhut gehaald en naar mijn kamertje gebracht. Verf, penselen, bordjes voor het mengen van het verf, handleidingen… Nu nog even een voorbeeld uitzoeken. Ik heb al wel een idee, maar ik wil het me ook niet meteen te moeilijk maken. Het moet immers wel leuk blijven. Ik bedoel: worden! Maar begonnen ben ik nog niet… Er moest toch eerst écht iets anders nog geregeld worden. Morgen wellicht!
wp_20161110_17_30_36_pro

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta