Alles is ingepakt voor de reis

Alles is ingepakt voor de reis


Ondanks het feit, dat Joke niet met me mee kan deze keer, heeft ze toch veel gedaan aan de voorbereidingen van mijn reis naar Nederland. Zo zoetjes aan heeft ze mijn kleren bij elkaar gezocht met bijpassende, gepoetste schoenen. Alles paste in de grote koffer. Helaas was er geen ruimte meer voor Jikke, dus die blijft thuis. De beide poezen en Pantro zullen Joke gezelschap houden deze week. Ook heeft Joke ervoor gezorgd, dat er cadeautjes zijn voor de kleinkinderen. Twee van de drie zijn deze maand jarig. Een bezoekje aan Gert en Elise en de kleinkinderen staat op mijn agenda en daar ga je dan natuurlijk niet met lege handen naar toe. Ook voor Sietse, tante Heiltje en mijn ouders heb ik iets bij me uit Zweden. Uiteraard is de trouwpaal in de auto gekomen, voor het bruiloftsfeest van Peter en Danielle. En natuurlijk het, door Joke met bloed, zweet en tranen gemaakte, ringenplankje met het uitgegutste hart. In een emmer staat het cadeau voor Peter en Danielle, dat kunnen we nu wel zo schrijven. Je kunt immers op de foto toch niet zien wat het is. Ze hebben nu denk ik ook wel iets anders aan hun hoofd dan onze website te bekijken. Tenslotte heb ik een grote krat en een doos met spulletjes voor Jan en Sia in Slochteren bij me. Kortom: de auto is redelijk volgepakt. Morgenvroeg nog even de laatste tasjes en op de bijrijdersstoel een picknickmand met drinken en lekkere hapjes voor onderweg. Dankjewel Joke, voor alle goede zorgen! Ik zal je onderweg via foto´s op de hoogte houden van mijn reis en uiteraard ook op vrijdag tijdens de huwelijksdag, die jij helaas moet missen, de nodige foto´s sturen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image