Alleen op stap!

Alleen op stap!


Gisteren had ik voor mezelf al besloten dat als mijn lijf en leden het toe zouden laten, ik alleen naar Vetlanda zou gaan. En gelukkig ging het vanmorgen redelijk waardoor ik om ongeveer half tien de motor van de Volvo startte en ik de reis van een uur begon. Daar eenmaal aangekomen moest ik uiteraard een paar winkels bezoeken. Niet verrassend hè? Zo zijn wij dames! Eerst naar Karlsson, een warenhuis. Daar ging ik op zoek naar een nieuw tafelkleed voor de ronde tafel op de veranda. Nee, niet gevonden. Wel koekjes… Daarna naar Rusta, ook een soort warenhuis met nét even meer keuze. Helaas: niet de brandweerauto´s die ik graag voor vrienden mee had willen nemen naar Nederland. En nee. Ook geen rond tafelkleed. Wel koekjes… Nog maar naar Öob welke vergelijkbaar is met Rusta. Nee, ook hier geen rond tafelkleed. Wel koekjes… voor Pantro! Als laatste ging ik naar Biltema. Een winkel die vooral gericht is op spulletjes voor auto´s maar ook andere leuke dingen te koop heeft voor huishouden, kantoor en dieren. Onder andere ruitenwisservloeistof gekocht en iets leuks voor Pantro. Vier uur later was ik weer thuis en gingen we aan de koffie. Twee uurtjes gewinkeld. Top! En die koekjes? Daarvan is al een pakje open gemaakt en zijn de koekjes geproefd. Lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta