Alleen even op bezoek

Alleen even op bezoek


We waren de vorige week zondag uitgenodigd voor maandagochtend. Koffie drinken bij de twee zussen uit Stockholm die tegenover ons een vakantiewoning hebben. Maar Heiko moest die dag werken. Zaterdagmiddag stopten ze wederom bij ons om ons voor zondagmorgen, gisteren, uit te nodigen. Daar hebben we volmondig “Ja graag!” op gezegd. Alleen werd Heiko gistermorgen na het ontbijt niet lekker. Behoorlijk duizelig en de maag voelde niet goed. Alsof hij iets verkeerd gegeten had. Even later ging het iets beter waardoor we de afspraak lieten staan. Een kwartiertje voor vertrek hangt Heiko boven het toilet en gaat hierna naar bed. Ik had iets gebakken voor de zussen en dat heb ik toch maar gebracht. Toen ze mij uitnodigden om toch dan maar één kopje koffie te drinken heb ik deze niet afgeslagen. Ze hadden immers alles al klaar staan. Ze lieten me hun huis van binnen bekijken en zag er prachtig uit. Veel oude, authentieke dingen waren bewaard gebleven in het huis dat al van rond 1840 stamt. Omdat ik geen camera bij me had heb ik een foto op internet gezocht. Het huis ziet er van buiten nog precies zo uit. Na dat ene kopje koffie, een paar koekjes en veel gepraat ben ik weer naar Heiko gegaan. Die sliep tot ongeveer drie uur en daarna ging het gelukkig weer goed met hem. Na de vakanties zal ook hij verder met de zussen kunnen kennismaken want ik heb ze ook bij ons uitgenodigd. Het zijn leuke buren en daarmee eigenlijk jammer dat ze er niet vaker zijn…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta