Al zeven jaar zónder mam

Al zeven jaar zónder mam


De eerste en laatste foto van ons samen. Van mam en mij. De eerste in 1964 toen ik een paar maandjes was en de laatste in 2011 op mijn huwelijksdag. Mijn moeder was op dat moment al heel erg ziek en we hadden daarom onze huwelijksdag ook al naar voren getrokken. Dat ze erbij zou zijn was echter nog maar de vraag. Maar waar een wil is… Ze was aanwezig! Ze was zelfs mijn getuige. En we hebben samen een hele mooie dag beleefd. Met Heiko en zijn ouders, die zijn getuigen waren. Twee weken later was ze er niet meer. Samen hebben we ook dat moment beleefd. Heiko en ik waren bij haar op het moment dat ze haar laatste adem uitblies. Eind aan veel pijn, eind aan een moeder, eind aan samen. Nu zijn er de vele herinneringen aan een leven samen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta