Ahhh… Foutmelding op fotocamera!

Ahhh… Foutmelding op fotocamera!


Duizend bommen en granaten! Een foutmelding op de camera! E:62:10. Geen mogelijkheid om een foto te maken. Hmmm… Dit komt me bekend voor. Even nadenken en dan herinner ik me al snel dat we dit probleem inderdaad al eerder met deze camera hebben gehad. Toen moesten we hem op laten sturen. Twee weken zonder foto´s maken! Meteen op internet gezocht en een oplossing is, dat wanneer de melding in beeld verschijnt, volledig in te zoomen en dan de batterij er uit te halen. Dan die er weer in terug doen en de camera opnieuw aan doen. Het werkt! De melding is verdwenen…. zo ook het moment waar ik een foto van wou maken… Wat nou? Even zien hoe het de komende dagen gaat. De foutmelding is er niet altijd (meteen). Hier word ik niet vrolijk van!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image