Afzender: “GEHEIM”

Afzender: “GEHEIM”


Donderdagmiddag vond ik een papiertje in de brievenbus: er lag een pakketje voor mij in Tranås. Oei!!! Ik had niets besteld en daarmee werd ik behoorlijk nieuwsgierig wat dat pakketje kon inhouden. Snel een foto ervan gemaakt en naar Heiko gestuurd met de vraag of hij hem voor mij wou meenemen. Jammer genoeg was hij toen al onderweg naar huis in verband met zijn enkel. Hoewel ik meteen in de auto wou stappen toen hij thuiskwam heb ik gewacht tot gisteren. Zo rond twaalf uur ben ik tenslotte boodschappen gaan doen en toen kon ik ook het pakje ophalen. En dat heb ik gedaan. Pas rond twee uur kon ik het daadwerkelijk in ontvangst nemen en een half uurtje later thuis open maken.

Tjonge wat spannend!!! Vooral omdat de afzender “Geheim” was en de straatnaam “Ha Ha Ha”. Toen de doos openging zat er nog een doos in. En daarop was geschreven “Leuk hè? Om zomaar een pakket te ontvangen”. Nou zeker weten! En nog steeds wist ik niet wat erin zat… Nadat de deksel van die doos open was zag ik eindelijk wat ik had gekregen: een paar super vrolijke schoenen en Wunder keukengerei. Onvoorstelbaar hoe mooi dit is en hoe blij ik ermee ben! De afzenders? Geert en Froukje! Waaraan ik dit heb te danken is voor mij een groot raadsel maar ik vind het helemaal geweldig. Het toeval wil dat het gisteren de verjaardag van Geert was. En ik krijg een cadeautje… Heel erg bedankt, lieve mensen! Een fantastische verrassing!

2 gedachten over “Afzender: “GEHEIM”

  1. He Joke,

    Ik was aan het opruimen en kwam het doosje met schoenen tegen en aangezien jij het andere paar ook al hebt en ik ze na 1 jaar nog niet had gedragen dacht ik dat ze maar richting Zweden moesten gaan.

    De spatels e.d is in de kleur die jij zo mooi vind……dus die er maar bij in. Maak je geen zorgen, ik zelf heb ook zo’n leuk setje.
    Het is toch altijd leuk om iemand blij te maken ????

    Dus graag gedaan .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image