Abonnement mobiel zéér voordelig verlengd!

Abonnement mobiel zéér voordelig verlengd!


Dat je niet klakkeloos in moet gaan op een aanbieding blijkt wel weer! Het abonnement van mijn mobiele telefoon loopt binnenkort af en daarmee kreeg ik onlangs een voorstel voor een verlenging voor €.25,- per maand. Het termijnbedrag is nu rond de €.24,- en het gebruik van het mobieltje eigenlijk minimaal. Uiteraard bel ik er geregeld mee, stuur ik vele WhatsApp-berichtjes, hou ik met regelmaat WhatsApp telefoongesprekken (al dan niet met beeld), gebruik ik apps voor internetbankieren en noem maar op. Echter dit alles gaat veelal via onze wifiverbinding en niet uit de bundel. Daarom had ik via een mailtje gevraagd of mijn abonnement goedkoper kon. Ook had ik me laten informeren bij Com Hem, onze provider, want daar kun je immers ook terecht voor mobiele telefonie. Wanneer ik zou beslissen om naar hen over te stappen zou dat meteen betekenen, dat ik een ander telefoonnummer zou krijgen. Een Zweedse.

Op zich niet erg, maar dan moeten er heel veel personen en bedrijven worden benaderd, om het huidige nummer, wat ik al sinds 1995 heb, te laten vervallen en het nieuwe nummer in te laten voeren. Gelukkig is dit niet nodig! Vanmiddag kreeg ik namelijk een telefoontje van iemand Vodafone. Hij had het verbruik bekeken en was het meteen met mij eens: dat moest én kon goedkoper. Toen vertelde hij mij, dat er een bundel meer voor mij geschikt was en deed hij het voorstel, om het abonnement over te zetten in een zogenaamd Start M abonnement. Meer dan genoeg aan beltegoed enzovoort, gezien mijn ver- en gebruik van mijn telefoon. En het maandbedrag? Slechts €.9,-! Daar heb ik meteen mijn akkoord voor gegeven en binnen vijf minuten nadat we het telefoongesprek hadden beëindigd kreeg ik een mailtje: het was allemaal geregeld. Precies zoals werd voorgesteld. “Ik ben zo blij, zó blij…”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image