Aan een “zijden draadje”

Aan een “zijden draadje”

20160622_075909_resized
Het was maar goed, dat hij of zij, niet in de gaten had, dat ik waarschijnlijk heel vreemd keek. Ik had dan ook nooit verwacht, dat er een naaktslak vanuit “de lucht” zou komen! Ik zat even rustig een kopje koffie te drinken onder het afdakje. Het was lekker weer en voor de verandering eens droog. Dan moet ik meteen naar buiten, want dat is immers volop genieten. Ineens zie ik een naaktslak op ooghoogte “hangen”. Huh?!? Nog eens goed kijken. Ja, écht! Het was een naaktslak. Wat blijkt? Hij hangt aan zo’n “slijmdraad”, vanaf de golfplaten van het afdakje. Hij glijdt langzaam naar beneden. Jemig! Wat smerig! Ik vond het al heel vervelend, dat ze in een behoorlijk grote getale elke avond achter het huis komen, op de tegels én in de zitkuil. Maar dat ze nu zelfs vanuit de “lucht” komen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta