9 jan. – Foto´s sorteren Jaarboek 2018 van start

9 jan. – Foto´s sorteren Jaarboek 2018 van start


Wat moet je met al die vrije tijd? Ál die tijd die je anders spendeert aan de website? Grapje! Na gedane arbeid deze dag ging ik aan de slag met het sorteren van foto´s. Voor het jaarboek van het afgelopen jaar! Ja, echt!23 September 2018 (!) bestelde ik die van het jaar 2017. Ongelofelijk laat! Dát gaat me niet weer overkomen en daarom is er vandaag een start gemaakt met de selectie. En oh, oh, oh… wat is dat moeilijk… Want het zijn er wederom veel, héél veel foto´s. Zal ik het komend jaar eens niet zoveel knippen? Ha! Wie hou ik hier voor de gek? Ik heb mezelf wel beloofd, dat de “niets-zeggend-kiekjes” meteen de prullenbak ingaan. Of de zes van dezelfde situatie of activiteit slechts eentje overhouden. Dat zal ook wel opschonen. Maar nu eerst verder met beelden van de winter, begin 2018!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image