8 jan. – Wel heb ik ooit!?!

8 jan. – Wel heb ik ooit!?!


We kregen gistermiddag toch nog een antwoord op onze mail naar Zitius: ze kunnen geen foutmelding zien en ze raden ons aan, om met Comhem contact op te nemen. Wat?!? Ik word eventjes witheet en daarna rood: van boosheid! Van teleurstelling! Van onbegrip! Het bekende kastje en de muur?!? We stuurden dat berichtje meteen door naar Comhem, met de vraag of zij al überhaupt melding van onze storing hadden gemaakt. Daniëlle had me onlangs een paar vertalingen toegestuurd van woorden, die ik kan gebruiken als ik boos zou zijn. Die gebruik je immers niet. Toch had ik die niet nodig, want Heiko had al een boze mail teruggestuurd. En hij had het berichtje van Daniëlle niet nodig…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image