8 jan. – Weer een paar beenwarmers klaar!

8 jan. – Weer een paar beenwarmers klaar!


De smaak van breien heb ik weer helemaal te pakken. Tenminste voor zolang als het duurt. Voor de Kerst had ik twee paar beenwarmers af en de vorige week ben ik met paar nummer drie begonnen. Doelloos televisiekijken is niet echt mijn ding en vandaar dat breien dan wel heel erg leuk is. Gisteravond had ik beide lapjes af en die heb ik vanochtend aan elkaar gehaakt en de draden afgewerkt. Toen waren ook deze klaar. Jammer genoeg is duidelijk te zien, dat het grijze garen iets dunner was dan het zwarte. Wellicht niets meer van te zien als ik ze draag. Je draagt ze immers niet strak. Vanavond begin ik aan een sjaal. Die ga ik breien met garen, waarvan ik ook al beenwarmers heb gebreid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image