8 jan. – Mooie zwartkopmees!

8 jan. – Mooie zwartkopmees!

 
Vanochtend was het tijd voor huishoudelijke taken en dan met name stofzuigen en dweilen. Jig! Dat laatste is toch niet mijn favoriet. Met strijken op nummer 1 is dit zeker nummer 2. Toch moet het wel gebeuren. Na dit klusje trakteerde ik mij dan ook op een langere pauze (!) en ging ik bij het keukenraam zitten. Nou is dat niet echt een traktatie, maar wel met de fotocamera in de hand. Want het was tussen de buien door een lekkere drukte bij het vogelvoederhuisje. En dat was weer mooi om op de foto te zetten. Ze zijn allemaal door het raam genomen. Toch is dat gelukkig niet hinderlijk geweest om ze scherp te krijgen. De mooiste van vandaag is voor mij toch wel die van de zwartkopmees. Ik vind die zo lief…
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image