8 dec. – Waar zijn mijn schoenen?

8 dec. – Waar zijn mijn schoenen?

 
Het is rond kwart voor negen wanneer ik bij Erikshjälpen aanbel. Door een vriendelijke mevrouw word ik binnengelaten. Meteen begin ik met het klaarzetten van alles en al snel komt ook mijn collega voor vanochtend binnen. Samen maken we de diverse broodjes klaar en praten we tussendoor een beetje. We werken voor de eerste keer samen en dan wil je elkaar een beetje leren kennen. Als een andere collega binnenstapt krijg ik mijn eerste complimentje vandaag: “De broodjes zien er vandaag wel heel smakelijk uit en wat zijn ze goed opgemaakt!” Leuk om te horen! 

Daarna komt mijn leidinggevende langs, die me ook een complimentje geeft: meerdere collega´s hadden aangegeven dat ik zo rustig mijn werk deed. Gestructureerd werkend en geen gestress, ondanks de werkdruk. Wow! En alsof ik nog niet genoeg naast mijn schoenen loop: van een derde collega krijg ik te horen dat ik hier helemaal thuis hoor, omdat ik voor zover ik kan vriendelijk tegen de klanten ben en aanvoel wat er aan werk gebeuren moet. Zo! Als klap op de vuurpijl, krijg ik van mijn collega ook nog eens een paar zelfgemaakte kaarsen… Voor een paar uurtjes loop ik vollédig naast mijn schoenen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image