7 dec. – Zie je me wel?

7 dec. – Zie je me wel?


Ja hoor! Ik zit weer achter mijn bureau en dan komt er altijd wel een van de twee dametjes even kijken. Ook Ebba, degene die steeds meer durft en soms heel aanhankelijk is. Dit keer is het echter Jikke die aandacht wil. Eerst loopt ze, vanzelfsprekend, over het toetsenbord naar mijn handen. Die zijn wel heel leuk omdat ze steeds heen en weer gaan en doordat mijn vingers de toetsen raken, ook nog eens geluid maken. Interessant!

Daarna gaat ze achter de laptop langs en gaat ze in de hoek liggen. Maar wel zó dat ze me ziet. Als het haar te lang duurt dat ik met haar “praat” begint zij het “gesprek” en gaat ze steeds met haar koppie heen en weer om toch maar die oh zo begeerde aandacht te krijgen. Nou, dat lukt haar hoor. Want kijk nou naar dat snoetje: daar moet je toch even mee “praten” en het koppie aaien? Jikkes acties hebben hun vruchten afgeworpen en even later slaapt ze als een roos. Achter de laptop…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image