6 jan. – Kerstkaartjes opgeruimd

6 jan. – Kerstkaartjes opgeruimd


Het nieuwe jaar is nu bijna een week “oud” en daarmee is het volgens mij tijd, om de ontvangen Kerstkaartjes op te ruimen. Vanaf het moment, dat ik uit huis ging en mijn eigen kaartjes kreeg, bewaarde ik ze allemaal. Ik plakte ze in plakboeken. “Grappig, om op latere leeftijd ze weer eens te bekijken. Met wie ik toen contact had.” Het idee was leuk, maar de uitvoering minder. Ik heb het denk ik ongeveer vijftien jaar volgehouden, echter de plakboeken namen heel veel ruimte in beslag. Het waren in die jaren een behoorlijk aantal geworden. Vooral ook omdat mijn vrienden- en kennissenkring toenam en daarmee het aantal kaartjes ook. Een paar jaar geleden heb ik alle kaartjes van familie eruit gehaald en de rest weggedaan. Wel waren de namen van iedereen even genoteerd. Toen hield ik een paar velletjes papier over en één plakboek. Dat gaf ruimte! En daarom heb ik ook dit jaar die van familie bewaard en ingeplakt en van de rest de namen genoteerd. Dit jaar waren er weer “nieuwe” bij en dat is superleuk! Bedankt allemaal, voor de mooie, lieve wensen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image