52 Jaar “jong”!

52 Jaar “jong”!

DSC05295    DSC05301
Het was nog vroeg toen ik door Heiko vanochtend werd gefeliciteerd voor mijn verjaardag: 52 jaartjes “jong”! Een dikke smok, een kaart met mooie tekst én een boeket bloemen. Hoe mooier kan een dag beginnen? En daar bleef het niet bij, want rond tien uur kwam mijn tante Heiltje met haar vriendin en buurvrouw Marchie. Ze hadden de taxi genomen vanuit Annen. Het werden een aantal gezellige uurtjes met deze beide dames. We spreken elkaar geregeld, maar iets om over te praten blijft er altijd. Neem nou bijvoorbeeld het onderwerp “eten”. Daar kunnen we úren over babbelen.
Tussen de middag zouden we de salade eten, maar door al het praten waren we de tijd volledig vergeten. Daarbij kwam dat Heiko de post nog had gehaald en wij samen de vele kaartjes uitgebreid hebben bekeken…
DSC05306     DSC05308
En net toen we de salade zouden pakken waren Gert, Elise en Merle er. En die kleine meid veroverde direct de harten van beide dames uit Annen. Voor haar en haar broertje of zusje hadden we iets meegenomen uit Zweden en iemand die jarig is mag toch trakteren? Daarom mocht ze het nu uitpakken: een mini keyboard met onder andere dierengeluiden. Je had dat gezichtje moeten zien toen ze de geluidjes hoorde: onbetaalbaar! We waren net met zijn allen aan de praat, toen mijn schoonouders kwamen. Tegelijk met de taxichauffeur, die tante Heiltje en Marchie naar Annen zou brengen. En Gert, Elise en Merle gingen ook weg, want die hadden nóg een afspraakje. Daarom waren we rond half vier weer met z’n viertjes. Uiteraard hadden we ook hier een hele gezellige tijd mee. Maar helaas werd Heiko steeds zieker: de griep had hem overvallen en ging naar bed. Daarom gingen zijn ouders ook eerder naar huis, dan gepland. Het bezoek voor de avond het ik helaas moeten afzeggen, maar daar maken we snel weer een afspraak voor. Ondanks de griep van Heiko heb ik een hele fijne, 52ste verjaardag gehad!
DSC05317     DSC05300

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta