5 jan. – Bij Erikshjälpen in het nieuw!

5 jan. – Bij Erikshjälpen in het nieuw!

 
Vanochtend was het de ene omhelzing na de andere. Iedereen wenste elkaar “Gott nytt år”. In tegenstelling tot Nederland, waar iedereen meteen zoent, word je hier alleen maar omhelst. Daarna gingen we met elkaar aan de slag, er moest immers wel het een en ander gebeuren. Toen ik de winkel in liep werd met één blik duidelijk, dat ook hier alle kerstspulletjes verdwenen waren. Op een enkele trapverlichting in een raam na. Hmmm… even wennen. En zo was er ook nog een verrassing: er waren voor alle vrijwilligers nieuwe T-shirts. Niet meer “Hollands”-oranje, maar een warme, donkerrode kleur. Prachtig! Zelf had ik ook nog een hele kleine, ietsiepietsie verrassinkje in petto. In de keuken hing namelijk een papiertje bij de koffiezetmachine, waarop te lezen was, dat je op de timer moet letten. Alleen dat vond ik zo lelijk (!), dat ik thuis de tekst heb getypt, geprint en geseald en toen aan de wand gehangen. In de plaats van… Vanzelfsprekend had ik eerst even gevraagd of het mocht. Dat commerciële trekje gaat er volgens mij nooit weer bij mij uit…
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image