4 jan. – Eindelijk goed zitten!

4 jan. – Eindelijk goed zitten!

 
Na de dure decembermaand komen de diverse winkels weer met kortingsacties. In Nederland en uiteraard hier ook. Die opruiming wordt hier “rea” genoemd. Nou, ik kan je verzekeren, dat bijna elke winkel dat nu wel heeft: kleding, boeken, bedden, bloemen, noem het maar op. Het lijkt alsof ze het ineens allemaal bijna weggeven. Natuurlijk verdienen ze er nog steeds goed aan. Ik heb er echter wel dankbaar gebruik van gemaakt. Ik zat namelijk op een keukenstoel achter mijn bureau cq werkblad beneden en die zat echt veel te laag. Daar kwam bij dat ik er bijna niet weer achter vandaan kwam, omdat de pootjes in de voegen van de plavuizen bleven hangen. Bij Jysk heb ik daarom een bureaustoel gekocht en na het thuiskomen meteen ook maar in elkaar gezet. Nou dacht ik dat ik mijn technische kant even weer aan Heiko kon laten zien, maar dat viel enorm tegen. Het waren slechts vier schroeven die in de zitting gedraaid moesten worden. De rest was klik en klaar… Blij met mij nieuwe aankoop. Wat zal dat lekker werken straks.
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image