24 dec. – Wederom vier reetjes!

24 dec. – Wederom vier reetjes!

 
Vanochtend rond acht uur. Even met z´n drietjes aan de wandel: onze trouwe viervoeter Pantro, de fotocamera en ik. Het is nog schemerig wanneer ik duidelijk een aantal reetjes zie staan. Ze zijn aan het eten. In eerste instantie lijken het er drie te zijn, maar even later ontdek ik toch ook weer nummer vier. Wat toch fantastisch om dat ´s ochtends te mogen aanschouwen. Ondanks het feit, dat Pantro bij me is en af en toe geluid maakt, blijven ze gewoon eten. Toch moeten ze iets hebben gehoord, want plotseling rennen ze weg. Wanneer ik de omgeving bekijk kan ik niets zien of horen waardoor ze weg zouden moeten gaan, maar daar dachten de vier reetjes anders over. Hopelijk zijn ze in veiligheid en zien we ze morgen weer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


CAPTCHA Image
Reload Image

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.