23 dec. – Kittens krijgen “geluid”

23 dec. – Kittens krijgen “geluid”


En nu eens niet omdat ze met dingen spelen waar lawaai in zit, maar ze maken zélf geluid. Vandaag kregen ze namelijk elk een bandje om met een belletje. Waarom een bandje als ze toch niet buiten komen? Nou, dat zit zo: soms kun je de dametjes roepen, maar komen ze niet. Je hoort ze niet eens. Met het belletje wel. Tenminste als je goed luistert, want zelfs het beginstadium van het doof worden is al genoeg om ze níet te horen. Maar goed, ze maken nu geluid. Voor in de keuken is dat overigens ook een welkome zaak. Ze weten uiteindelijk al lang, dat wanneer ik bij het aanrecht sta er ook vaak iets voor hen in hun bakje komt. Als ik ze dan nog niet heb gezien hóór ik ze nu in ieder geval. Zo af en toe struikelde ik over ze, wanneer ik me omdraaide en zij (geluidloos) achter me waren komen staan of liggen. Het was even wennen voor Jikke en Ebba, want dat er geluid onder hun kinnen vandaan kwam was toch wel heel vreemd. Na een uurtje wisten ze al niet beter en gaat het leven weer gewoon verder. Met bandje en belletje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image