22 dec. – Drukte… maar niet in fiket…

22 dec. – Drukte… maar niet in fiket…


Voor het eerst in mijn loopbaan (!) als vrijwilligster bij Erikshjälpen kwamen de eerste klanten níet om tien uur. Dat voelde wel zó vreemd. Daar sta je dan met je goeie gedrag. Gewoon te wáchten. En dan ook nog met z´n tweetjes. Wachten is niet een van mijn sterkste kanten en daarom liep ik even door de winkel. Gelukkig was het daar een gezellige drukte. De Kerstspulletjes waren in de aanbieding, 50% korting, en die gingen wél als warme broodjes over de toonbank! Rond de klok van elf wist ik niet meer wat ik het eerst of het laatst moest doen, want toen was het weer als vanouds heerlijk druk in de fiket. Volgens mij zijn er vandaag, ondanks een late start, toch goede zakengedaan voor het goede doel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


CAPTCHA Image
Reload Image