2019.02.18 NL – Reservering komt toch nog goed!

2019.02.18 NL – Reservering komt toch nog goed!


Zodra we wisten, dat we naar Nederland zouden gaan, werd een huisje geboekt in Steendam. Lekker centraal gelegen, rustige omgeving én bekend! Ik heb 21 jaar in Siddeburen gewoond en dat ligt er nagenoeg tegenaan. Leuk om dan juist daar heen te gaan. Op het moment van boeken zou Pantro niet meegaan. De vorige week stuurden we nog even een mailtje naar het boekingsbureau, dat Pantro dus wel meeging én dat we niet voor de gewenste tijd van 17.00 uur aanwezig zouden zijn. We kregen een berichtje terug: alles was akkoord en bel maar even twee uur voor aankomst met het park. En dat hadden we in onze agenda gezet. Rond zeven uur gisteravond zouden we bellen. Echter om even voor vijf kreeg Heiko een telefoontje: ik neem op en heb iemand van het villapark aan de lijn: “Waar zijn jullie? Al in de buurt?” Ik leg onze correspondentie van de vorige week uit en mijn gesprekspartner reageert verontwaardigd. Niet tegenover mij, maar van contact tussen haar en het boekingsbureau was geen sprake geweest. Hadden we om zeven uur gebeld, zou de telefoon niet meer opgenomen worden… Nu spraken we af, dat de sleutel voor ons klaargelegd werd en dat het kenteken van de auto voor de slagbomen werd geprogrammeerd. Pantro was geen probleem en de extra kosten konden we morgen aan de balie van een surfwinkel voldoen. Pfff… gelukkig is alles op zijn pootjes terecht gekomen, dankzij een oplettende medewerkster van het park. Ik moet er niet aan denken, dat we van de auto een slaapplaats hadden moeten maken…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image