20 dec. – Vier reetjes tijdens ochtendwandeling!

20 dec. – Vier reetjes tijdens ochtendwandeling!

 
Als ik nu met Pantro ´s ochtends aan de wandel ga kun je je wel voorstellen dat de camera om mijn nek hangt. Gistermorgen had ik er immers een paar reetjes gezien. Stel je voor dat ze er vanochtend weer zijn en de camera ligt in huis! Nee, dat gebeurt me niet weer. Denk ik… We waren al een poosje onderweg en de hoop op het zien van deze fantastische dieren werd met elke stap kleiner. Totdat ik in de verte iets zag bewegen. Ja! Het waren weer twee reetjes. Ze kwamen uit het bos en liepen langs een paar bomen. Hé! Het zijn er drie! Dat kon ik nu prachtig zien door de lens van de camera. Hé! Het zijn er vier! En wat zijn ze mooi… Terwijl ze langzaam naar de andere kant van het bos lopen kijken ze af en toe even op. Of ze eten hier en daar een beetje. Wat een goed begin van de dag!
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image