19 dec. – Geen haar op mijn hoofd…

19 dec. – Geen haar op mijn hoofd…


… die er ook maar één seconde over denkt, om nog eens naar die kapper in Aneby gaan. Wat is het verhaal? De laatste keren ging ik in Nässjö naar de kapper. Op een zaterdag, na Erikshjälpen, als er nog een paar andere boodschapjes daar gedaan moesten worden. Het is echter een beetje vreemd, dat je zover van huis een kapper bezoekt. “Haal uit den vreemde niet, wat eigen dorp u biedt!” Met die achterliggende gedachte ging ik op zoek naar een “frisör” in Aneby. Dat zou niet moeilijk moeten zijn, want er zijn er maar liefst elf (!). Laat ik nou nét een hele dure uitzoeken! Dat had ik eigenlijk al door op het moment dat ik maandag naar binnen liep, om te vragen of ze deze week nog tijd hadden. Toen ik mijn haar kwijt was, was ik daarna ook SEK.450,- kwijt. Maar liefst €.45,-! 100 gulden! Twee keer zoveel als de kapper in Nässjö. En het is niet beter geknipt dan eerder. Raad eens waar ik de volgende keer heen ga?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image