19 dec. – Afspraak voor MRI-scan in de bus!

19 dec. – Afspraak voor MRI-scan in de bus!


Het eerste bloedonderzoek is gedaan en wijzen niet uit dat het polyneuropathie is. Maar zoals Gerrit (“huisarts op afstand”) onlangs zei, is dat niet 100% betrouwbaar. Vandaag kwam er een verwijzing bij de post voor een MRI-scan. De zaterdag na Kerst, 29 december, kan ik in Eksjö terecht. Gelukkig dáár, want ik dacht dat ik misschien daarvoor weer naar Jönköping zou moeten. Ik hoop echter nog steeds dat het “gewoon” een beklemde zenuw is en dat men me straks adviseert om fysiotherapie te nemen en vele wandelingen te maken. Wellicht dat dan daardoor de zenuwbanen weer vrijkomen en de dove voeten langzamerhand weer normaal gaan aanvoelen. We zullen nog even geduld moeten hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image