18 dec. – Toch maar even oefenen!

18 dec. – Toch maar even oefenen!


Met het oog op ons bezoek tijdens de kerstdagen moet ik nog wel even aan het oefenen met de dartspijlen. Op 1e kerstdag komen neef Sietse en zijn moeder hier en Sietse neemt zijn dartspijlen mee. Eerder dartte ik al eens tegen (of met) Sietse in Blijham en zodoende weet ik dat hij een geduchte tegenstander is. Mijn laatste pijlen gooide ik ruim 20 maanden geleden in Blijham. Sinds een week heeft het dartbord een plekje gekregen, dus nu kan ik weer gooien.

En dan blijkt dat het net is als fietsen. Je verleert het niet weer. Na een tijdje gooi ik weer net zo (beroerd) als vroeger. Hopelijk is het voldoende om Sietse enige tegenstand te kunnen bieden. Nog even controleren of het score programma nog op de pc staat en dan ben ik er klaar voor. Ook fijn dat ik nu eerst met Sietse kan sparren, want in mei 2019 wacht een andere uitdaging. Dan komt “Jan uut Ass´n”. Een geduchte tegenstander. Ik zal nog menig uurtje in de kelder doorbrengen de komende tijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image