16 dec. – Twee tegen één is gemeen!

16 dec. – Twee tegen één is gemeen!

 
Vanochtend vroeg achter de pc. Kijken of er internet was. En ik was niet de enige die even bij mijn bureau ging zitten. Ik kon niet zo snel met mijn ogen knipperen of er zaten ook twee kittens bij mijn laptop. Jikke en Ebba waren waarschijnlijk nét zo nieuwsgierig als ik. En die nieuwsgierigheid bleef niet bij het wel of niet hebben van internet (wat er niet was trouwens) want het hele bureau werd weer onderzocht, bekeken en besnuffeld. Toen ze dat genoeg hadden gedaan gingen de dames aan het spelen. Prachtig om te zien. Tja, dan laat je de administratie voor wat het is en ga je natuurlijk kijken. Én vanzelfsprekend na het kijken toch nog even de camera pakken. Zijn het geen knappies?!?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image