14 jan. – Écht een grote boom… geweest…

14 jan. – Écht een grote boom… geweest…

 
Herinner je je het bericht nog van 5 januari, over een dikke, oude boom? Die was gesneuveld tijdens storm Alfrida. Vandaag kwamen we er samen langs en toen heb ik maar even van de gelegenheid (mis-)gebruik gemaakt: “Heiko, wil jij een foto maken terwijl ik bij de boom sta?” Tuurlek. Terwijl ik naar de boom loop, merk ik eigenlijk pas hoe groot hij werkelijk was. Er konden ruim vier mensen van mijn postuur in staan! Echt waar! Dat zie je niet als je de eerste twee foto´s bekijkt. Je hebt immers geen vergelijkingsmateriaal. Als je de onderste foto ziet, weet je dat ik gelijk heb. De boom was behóórlijk groot. En hol. Daardoor is het niet mogelijk om na te gaan hoe oud hij is geweest. Jammer van die goeie ouwe…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


CAPTCHA Image
Reload Image